Om oss

 

 

Med en passion för smink och en insikt om att någonting saknades på marknaden grundades NALM Cosmetics år 2016 i Stockholm.

Vi är ett familjeföretag med rötter från Eritrea och Sverige och vår vision är att smink ska vara till för alla - oavsett hudfärg eller ekonomi. Därför skapade vi ett märke som håller hög kvalité till ett bra pris. Vi har noga valt ut färger som passar alla hudtoner och våra produkter är högpigmenterade för att kunna representeras på bästa sätt - utav alla.

Alla våra läpp-produkter är kliniskt testade och är godkända enligt Läkemedelverkets riktlinjer och är fria från:

ParabenerGlutenAnimaliska produkterCyclopentasiloxane (en silikon)

Det är dessutom viktigt för oss att våra håriga vänner inte blir skadade i processen, därför är alla våra produkter 100% veganska och/eller cruelty free.

Frakt:

Levereras inom 1-3 arbetsdagar.

Certifierad ehandel: Syftet med Certifierad ehandel är att hjälpa dig som konsument så att du kan känna dig trygg. Målsättning är att det ska kännas lika säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik. När du lämnar dina personuppgifter till oss kan du vara säker på att:

Ingen obehörig får ta del av dina personuppgifter.Personuppgifterna lagras på ett tryggt och säkert sätt.Inga personuppgifter säljs vidare till 3:e part.

Copyright: Allt innehåll på nalmcosmetics.se och nalmcosmetics.com är skyddat av svensk och internationell upphovsrättslag. Detta innebär att allt innehåll såsom texter och bilder inte får kopieras, varken helt eller delvis, för privat eller kommersiellt bruk utan vårt godkännande.

Företag

NALM AB559047-1743

Lindhagensgatan 110A, 112 18 Stockholm, Sverige