Köpvillkor

 


Leveranser och beställning

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och person- eller organisationsnummer registreras i vårt kundregister.
Vi förbehåller oss rätten att korrigera beställningar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina beställningar och leverera dem i ett paket.
Order som vi mottagit vardagar före 13.00 skickas normalt från oss samma dag och levereras inom 2–7 dagar. Under högsäsong kan det dröja lite längre. Mindre paket levereras direkt till din brevlåda, Större paket levereras till Postens utlämningsställe nära dig. Ditt paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar från det att paketet anlänt, därefter skickas det tillbaka till oss.

Order- och leveransbekräftelser/följesedel

När du slutfört en beställning så erhåller du en orderbekräftelse med e-post. Om du inte fått en orderbekräftelse, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela Nalm Cosmetics kundservice så skickar vi om bekräftelsen.
När varorna skickas från vårt e-lager får du även en leveransbekräftelse via e-post. Tillsammans med din leverans får du en följesedel som gäller som kvitto.

Avisering

Hemleverans samt leverans till Postnords uthämtningsställe aviseras via sms eller epost.

Betalning

Du betalar i efterskott per faktura. 14 dagars betaltid. Du måste vara över 18 år och får inte ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura.
NALM Cosmetics samarbetar med Klarna AB och det innebär att alla våra fakturor överlåts till Klarna AB.
Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift enligt Klarnas gällande taxa (f.n 50 kr), samt dröjsmålsränta med 2% / månad samt gällande referensränta. Vid fakturabetalning måste du uppge ditt personnummer och detta skickas då krypterat till Klarna allt för att ingen ska kunna komma åt dina personuppgifter. Faktura beviljas enbart efter att kontroll gjorts hos Klarna att du inte har några betalningsanmärkningar eller tidigare obetalda krav från Klarna. Kontroll görs även att adressen du har uppgivit är din korrekta folkbokföringsadress för att kunna säkerställa din identitet. När du väljer att betala med faktura samtycker du till att de kontroller som behövs för köpet görs av Klarna. Genom att beställa mot faktura godkänner du att Klarna AB sänder dig information och marknadsföring avseende tjänsten ”fakturera mig!”

Finansiering via Klarna konto

Vi erbjuder i samarbete med Klarna AB att kunna dela upp betalningen. Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och du kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, dvs du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästa månad!

Ej uthämtade paket/fel Adressuppgifter

Paketet ligger kvar 14 dagar från det att paketet anländer till ditt utlämningsställe. Om paket inte hämtas ut skickar vi en faktura på våra frakt- och hanteringskostnader på 150 kr. Kunden ansvarar för att adressen är korrekt vid beställning. Kommer beställningen inte fram pga. felaktig adress kan NALM Cosmetics inte hållas ansvarig för att leveransen inte har kommit fram. Om försändelsen inte kommer fram pga. felaktig adress och återsänds till butiken, debiteras kunden 49 kr för butikens fraktkostnader. Om kunden vill att beställningen skickas om på nytt debiteras ytterligare 49kr

Force Majeure

Händelser såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför NALM Cosmetics kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure. Detta innebär att NALM Cosmetics befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.
Frakt

Frakt inom Sverige kostar 19kr. När varan har lämnat vårt lager övergår leveransansvaret till fraktbolagen som levererar din order inom utsatt tid.
Ångerrätt och retur

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan.
Kunden står för returkostnad enligt Postens portotabell och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda.

Kontakta oss på support@nalmcosmetics.com med följande information:
a) ordernummer (finns i din orderbekräftelse, på följesedeln eller fakturan) b) namn och kontaktuppgifter c) antal och namn på de produkter som önskas returneras

Nalmcosmetics.se skall bekräfta att returen är tillåten och att ångerfristen inte har passerats innan varorna skickas tillbaka.
Returadress NALM AB Lindhagensgatan 110A 112 51 Stockholm

Reklamation

Om du har fått en defekt eller felexpedierad vara ber vi dig att omgående kontakta vår kundservice. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny.

Produktinformation och bilder

NALM Cosmetics kan inte garantera att produktbilderna som visas på din skärm överensstämmer med verklighet. Skillnader kan uppstå beroende på vilken typ av skärm och ljusstyrka du använder och våra produkter kan upplevas olika beroende på ljus, miljö, hudton och andra omständigheter. Vi rekommenderar att du dubbelkollar produktinformation och innehållsförteckning på förpackningen när du får din leverans, särskilt om du är allergisk eller överkänslig mot något ämne.

Behandling av personuppgifter och köpinformation

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Informationen du lämnar om dig själv används av Nalmcosmetics.se och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.